Vaniljeis med hindbær- og blåbærguf

Vaniljeis med hindbær- og blåbærguf

Fint ser det ud – og så smager det herligt. Samtidig er det hurtigt og nemt at tilberede.

Hindbær- og blåbærguf

  • 100 g hindbær
  • 100 g blåbær
  • 3 tsk DDV skummetmælkspulver
  • ca 1/2 tsk vaniljekorn
  • 2 æggehvider (pasteuriseret)
  • lidt Multisød

125 g DDV vaniljeis

100 g friske hindbær

Kom hindbær, blåbær (gem lidt bær til pynt), skummetmælkspulver og vaniljekorn i en høj skål. Blend med en stavblender, til massen er helt cremet. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i. Smag til med multisød. Hindbær- og blåbærguffen må gerne kommes i fryseren i en halv time, men den skal ikke fryse helt ind til is.

Lav kugler af vaniljeisen og kom dem i et dessertglas. Kom hindbær- og blåbærguffen ovenpå og pynt med friske bær.

Opskriften er fra Spis dig sund æg mælk og ost (side 116)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*