170 g kyllingebryst
1 tsk olie til stegning
1 1/4 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk frisk timian
2-3 tsk maizenamel
salt & peber
Lun salat
200 g kogte haricots verts
1 appelsin i fileter
1 tsk hvid balcamicoeddike
15 g olivenolie
Steg kyllingebrystet lysebrunt i olie på begge sider. Kom det herefter i et ovnfast fad.
Kog friskpresset appelsinsaft og frisk timian sammen til en lage. Hæld den over kyllingebrystet og sæt fadet i en varm ovn ved 200°. Steg det i ca 15 minutter, til det er mørt.
Tag kyllingebrystet op af lagen og pak det ind i et stykke folie, så det holdes varmt. Hæld lagen i en gryde. Kog den op, jævn med mel og smag den til med salt og peber.
Varm kogte bønner, appelsinfileter og balsamicoeddike op i et par minutter. Sluk for gryden og vend olien i.
Skær kyllingebrystet i skiver og anret det på en tallerken sammen med den lune salat. Hæld den søde lage ved.
TIPS
Kom lidt multisød i lagen og server 75 g kogte ris til retten.
Opskriften er fra bogen Spis dig slank 5