Timianstegt kylling à la orange

Timianstegt kylling á la orange med appelsin & haricots verts

170 g kyllingebryst
1 tsk olie til stegning

1 1/4 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk frisk timian

2-3 tsk maizenamel
salt & peber

Lun salat
200 g kogte haricots verts
1 appelsin i fileter
1 tsk hvid balcamicoeddike
15 g olivenolie

Steg kyllingebrystet lysebrunt i olie på begge sider. Kom det herefter i et ovnfast fad.

Kog friskpresset appelsinsaft og frisk timian sammen til en lage. Hæld den over kyllingebrystet og sæt fadet i en varm ovn ved 200°. Steg det i ca 15 minutter, til det er mørt.

Tag kyllingebrystet op af lagen og pak det ind i et stykke folie, så det holdes varmt. Hæld lagen i en gryde. Kog den op, jævn med mel og smag den til med salt og peber.

Varm kogte bønner, appelsinfileter og balsamicoeddike op i et par minutter. Sluk for gryden og vend olien i.

Skær kyllingebrystet i skiver og anret det på en tallerken sammen med den lune salat. Hæld den søde lage ved.

TIPS
Kom lidt multisød i lagen og server 75 g kogte ris til retten.

Opskriften er fra bogen Spis dig slank 5

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*