Tex-mex gryde

Af: Hjemmet, 2. august 2013

Tex-mex gryde

En skøn gryderet, der minder om chili con carne – blot er der lidt mere at tygge på.

Ingredienser
85 g skært oksekød uden fedt (små tern)
50 g rød peberfrugt (grove tern)
50 g løg (grove tern)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 lille rød chili (finthakket)
5 g olie (til stegning)
100 g dåsetomat (hakket)
15 g tomatkoncentrat
100 g sorte bønner (tilberedte)
1 dl stærk kaffe
1 tsk paprika
lidt kakao
salt og peber
½ avocado (skiver)
persillekviste

 

  1. Varm en stegegryde op med olie og svits grønsager, hvidløg og chili i et par min.
  2. Tilsæt kødternene og steg dem, til de lige har taget farve.
  3. Kom dåsetomaterne og tomatkoncentratet i gryden sammen med de sorte bønner, kaffe og paprika.
  4. Læg låg på og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med kakao, salt og peber.

Servér gryderetten i en dyb skål med avocado og pynt med persille.

Kalorier 459 kcal
Protein 34 g 29
Kulhydrat 43 g 36
Fedt 18 g 35
Kostfibre 10 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*