Engelsk bøf med bløde løg

Af: Vægtkonsulenterne

Engelsk bøf med bløde løg

Ingredienser

Grønsagsbearnaise:
50 g løg eller porrer (tern)
50 g gulerødder (tern)
50 g knoldselleri (tern)
ca. 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
15 g mayonnaise
1 spsk bearnaiseessens
1 tsk estragon (frisk eller tørret)
salt
peber

170 g engelsk bøf
1-2 tsk DDV plante 70 (til stegning)
100 g løg (fintsnittede)
lidt salt

50 g broccoli (dampet)

  1. Kog de ternede grønsager møre i bouillon i ca. 15 min.
  2. Hæld grønsagerne sammen med væden i en blender og blend med mayonnaise, bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.
  3. Krydr bøffen med salt og peber og steg den på en varm pande i ca. 3 min. på hver side. Tag bøffen af panden, læg sølvpapir over og hold den varm.
  4. Læg løgene på panden i det fedtstof, der er tilbage fra stegning af bøffen. Kom lidt salt på løgene og steg dem bløde ved middelvarme.
  5. Anret bøffen med løgene og broccolien og server grønsagsbearnaisen til.

Kalorier 500 kcal
Protein 45 g (35 %
Kulhydrat 27 g (21 %
Fedt 25 g (44 %
Kostfibre 10 g

Opskrift fra hjemmet.dk – 20. dec. 2013

 

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*