Tandoori kylling med kartoffel-gulerodssalat

Af: Vægtkonsulenterne (DDV)

Tandoori kylling med kartoffel-gulerodssalat
Marineringen gør kyllingestykkerne møre og velsmagende.

Ingredienser

Marinade:
125 g DDV-yoghurt (7%)
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk eddike
1 tsk ingefær (frisk)
10 g tandoori-krydderi (købes i større supermarkeder)
salt og peber

170 g kyllingefilet i stykker

Dressing:

10 g olie
1 tsk rødvinseddike
1 tsk dijonsennep
salt og peber
evt. lidt multisød

50 g løg (hakket)
150 g gulerødder (revne)
100 g kartofler (kogte, små tern)

  1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i marinaden. Lad det marinere i køleskabet i 12-24 timer, jo længere tid, jo mere mørt bliver kødet.
  2. Kom herefter kyllingestykkerne og marinaden over i et ovnfast fad og steg i ca. ½ time ved 200 grader. Yoghurten skiller ganske lidt, når den kommes i ovnen. Det betyder intet for smagen.
  3. Pres citronsaft over retten, når den er stegt færdig.
  4. Dressing: Pisk olie, eddike, sennep, salt, peber og evt. lidt multisød sammen. Vend løg, gulerødder og kartofler i dressingen og server til kyllingen.

Kalorier 588 kcal
Protein 49 g 34
Kulhydrat 48 g 32
Fedt 22 g 34
Kostfibre 8 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

Udgivet af hjemmet.dk -13. SEP. 2013

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

One Reply to “Tandoori kylling med kartoffel-gulerodssalat”

  1. Det er vist det forkerte billede Hjemmet har brugt til deres opskrift. Det passer til Tandoori kylling og viser ikke kartoffel-gulerodssalaten 🙂

      (Quote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*