Stegt strudsesteak med svampesauce & broccoli

Stegt strudsesteak med svampesauce og broccoli

Svampesauce
100 g champignon
100 g østershatte
1/2 bdt frisk timian
100 g DDV_Yoghurt
salt & citronpeber
1/2 tsk olie til stegning

100 g broccoli

170 g strudsefilet
salt & citronpeber
1/2 tsk olie til stegning

Rens svampene og skær dem i strimler. Varm olien op i en gryde og steg svampene møre sammen med hakket timian. Tilsæt yoghurten og smag til med salt og citronpeber.
Tilsæt citronsaft, hvis saucen er lidt tyk.

Skær broccoli ud i små buketter og damp dem møre i en gryde med letsaltet vand. Husk, at der skal være bid i grønsagerne.

Varm olien op på panden og steg strudsesteaken på begge sider. Krydr med salt og citronpeber. Steg ikke steaken for meget, da den nemt bliver tør.

NB
Anret svampesaucen på en tallerken. Læg strudsesteaken i midten og fordel broccolien rundt om.

TIPS
Skær strudsesteaken i strimler, steg dem og kom dem ned i svampesaucen.

Opskriften er fra Spis dig slank 4

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*