Små muffins med chorizopølse » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Små muffins med chorizopølse

Små¨muffins med chorizopølse

Der bliver syv, små velsmagende muffins ud af portionen.

• 30 g minitoast
• 15 g skummetmælkspulver
• ½ tsk bagepulver
• en knivspids groft salt
• 1 æg
• 50 g DDV yoghurt
• 2 tsk pesto
• 10 g oliven

• 10 g DDV plante 70 til
smøring af forme

• 40 g chorizopølse
• 1 tsk nigellafrø

• frissésalat

Knus minitoasten fint til rasp. Bland ’raspen’ med skummetmælkspulver, bagepulver og salt. Rør det sammen med æg, yoghurt og pesto. Hak oliven groft og vend dem i dejen.

Smør muffinsformene med fedtstoffet og fordel dejen i dem. Skær chorizopølsen i skiver og derefter i kvarte. Tryk et stykke pølse ned i hver muffin og kom nigellafrø ovenpå.

Bag dem herefter i en varm ovn ved 200° i ca 15 minutter, til de er gennembagte.

Ved serveringen anrettes de lune muffins med frissésalat.

TIPS Det er en god idé at bruge gode silikoneforme (0,5 dl) til denne opskrift.

print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply