Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
1 rødspætte (renset, flået)
10 g mel
salt og peber
10 g DDV plante 70
1 bundt løvstikke
50 g grøn peberfrugt
20 g pinjekerner
1 fed hvidløg
15 g olie
citronsaft
salt og peber
150 g blomkål (buketter)
salt
- Vend fisken i mel, salt og peber. Steg fisken på begge sider i fedtstof på en varm pande.
- Kom løvstikke, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker eller blender. Kør det til en jævn pesto. Smag til med citron, salt og peber.
- Damp blomkål et par minutter i letsaltet vand. Anret fisken med løvstikkepesto og dampet blomkål.
Kalorier 596 kcal
Protein 44 g (29%)
Kulhydrat 19 g (13%)
Fedt 40 g (58%)
Kostfibre 6 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & slank året rundt – deluxe”.
Udgivet på hjemmet.dk – 26. APR. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]