1 tsk olie til stegning
170 g lammemørbrad
salt & peber
frisk timian
Varm olien op på panden og steg lammemørbraden på begge sider, til den er gylden. Krydr med salt, peber og frisk timian. Lad herefter kødet trække under folie.
Raita
100 g tomater
50 g rødløg
1/2 agurk
friskhakket mynte
125 g DDV Yoghurt
lidt stødt spidskommen
1 fed hvidløg
salt & peber
Hak tomater, rødløg og agurk fint og bland det sammen i en skål. Hak mynten og kom den i yoghurten sammen med stødt spidskommen og hvidløg. Smag til med salt og peber og tilsæt grønsagerne.
Skær lammemørbraden i tynde skiver og server den sammen med den indiske raita.
NB
Raitaen skal stå og trække, så får den en bedre smag. Smag den til, inden den serveres.
TIPS
Raita er godt tilbehør til kød og fjerkræ.