Når du bruger hakket kød i suppen, tager den ingen tid at tilberede.
120 g hakket, magert oksekød
50 g hakket løg
1 fed hvidløg
1 tsk paprika
½ tsk chili
½ bouillonterning
3 dl vand
50 g porre
100 g rød eller grøn
peberfrugt
100 g kartoffel
10 g koncentreret
tomatpuré
salt & peber
Svits kødet i en tykbundet gryde, til det er brunet og smuldret. Hak løg og hvidløg og kom det i gryden sammen med paprika og chili. Rør rundt.
Tilsæt bouillonterning og vand og bring det i kog.
Skær porre, peberfrugt og kartoffel i tykke skiver.
Kom grønsagerne i suppen sammen med tomatpuré og lad det simre i ca. 20 minutter, til kartoflerne er møre. Smag herefter suppen til med salt og peber.
Tip:
Server suppen rigtig varm og kom 25 g DDV yoghurt i midten af suppen.
Opskriften stammer fra ‘Sundt & let i hverdagen’.