Squashfrikadeller-2

Squashfrikadeller

Ingredienser

225 g squash (revet og knuget fri for væde)
75 g løg (revet)
2 æg
6 tsk rasp
salt og peber
evt. lidt mel
evt. persille og basilikum (eller andre krydderurter)
1 tsk olie (til stegning)

  1. Bland squash, løg, æg, rasp og evt. mel. Krydr med salt, peber og krydderurter og form til frikadeller.
  2. Steges ved middelvarme på en non stick- pande i olien, til de er gyldne og gennemstegte.
  3. Frikadellerne kan også bages i ovnen i 40–45 min. ved 200 grader. Servér med ekstra grønsager eller en grøn salat.

Kalorier 24 kcal
Protein 21 g 27%
Kulhydrat 27 g 35%
Fedt 27 g 38%
Kostfibre 5 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.

Udgivet af hjemmet.dk – 09. AUG. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*