Skinke med grønlangkål

Skinke med grønlangkål

120 g god juleskinke (evt. fra et større stykke som er kogt)

1¼ dl minimælk
300 g grønkål
15 g let mayonnaise
15 g mel
Salt og peber
Evt. lidt revet muskatnød
Lidt flydende sødemiddel

1 tsk. sennep
Evt. 100 g bagt kartoffel

TIP

Server bagte grønsager sammen med skinken og grønlangkålen

Hæld minimælk i en gryde og kom grønkålen i. Kog det op, smag til med salt og peber og rør mayonnaisen i. Jævn med melet der er rørt op med en anelse vand. Smag til med krydderier. Skær skiver af skinken og vej 120 g af.

Server skinken med grønlangkålen, sennep og evt. kartofler.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*