Sellerisuppe med kokosmælk

Sellerisuppe med kokosmælk

150 g knoldselleri
50 g løg
1 fed hvidløg
1 skive frisk ingefær
1 laurbærblad
3 hele nelliker
1 tsk. spidskommenfrø
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. fennikelfrø
½ tsk. hele peberkorn
45 g kokosmælk
Salt og peber
Citronsaft

Hakket persille

30 g brød
Pålæg efter ønske (f.eks. 50 g ost el. 80 g skinke)

Ordn selleri, løg, hvidløg og ingefær og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med vand, så det lige knapt dækker (ca. 2 dl). Hæld alle krydderierne i et tefilter el. en gazepose og kom det i gryden. Kog, til sellerien er helt mør (ca. 20 min). Fjern krydderiposen og hæld det hele over i en blender, eller brug en stavblender i gryden. Blend med kokosmælk og smag til med salt og peber samt lidt citronsaft. Server suppen med et drys persille.
Spis til suppen en rugbrødsmad med pålæg på.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

Beregninger til kostdagbog:
9 ekstra (kokosmælk)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*