Scrambled eggs & sprød skinke

Af: Vægtkonsulenterne (DDV)

Ingredienser

1 æg
25 g DDV yoghurt 7%
lidt salt
5 g DDV plante 70
40 g parmaskinke
30 g toastbrød
5 g DDV plante 70
brøndkarse

  1. Pisk ægget sammen med yoghurt og salt.
  2. Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme.
  3. Læg parmaskinken på en bageplade og bag den i en 200 grader varm ovn, til skinken er sprød.
  4. Rist brødet. Anret rørægget med skinken og brøndkarsen og server brødet og evt. fedtstof til.

Kalorier 345 kcal
Protein 22 g (22%)
Kulhydrat 14 g (62%)
Fedt 22 g (16%)
Kostfibre 2 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*