Af: Vægtkonsulenterne (DDV)
Ingredienser
1 æg
25 g DDV yoghurt 7%
lidt salt
5 g DDV plante 70
40 g parmaskinke
30 g toastbrød
5 g DDV plante 70
brøndkarse
- Pisk ægget sammen med yoghurt og salt.
- Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme.
- Læg parmaskinken på en bageplade og bag den i en 200 grader varm ovn, til skinken er sprød.
- Rist brødet. Anret rørægget med skinken og brøndkarsen og server brødet og evt. fedtstof til.
Kalorier 345 kcal
Protein 22 g (22%)
Kulhydrat 14 g (62%)
Fedt 22 g (16%)
Kostfibre 2 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]