Savojkålsgryde med hamburgerryg

Savojkålsgryde med hamborgryg

Nem og velsmagende aftensmad, hvor der kan bruges forskellige kåltyper i stedet for savojkål som for eksempel hvidkål eller spidskål.

Ingredienser
  • 120 g fersk hamburgerryg
  • 100 g løg
  • 1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
  • 2 tsk karry
  • 200 g savojkål
  • 1 æble
  • salt & peber
  1. Skær løget ud i små tern og hamburgerryggen i lidt grovere tern.
  2. Kom det hakkede løg i en gryde med lidt af bouillonen og sauter, til det er blødt.
  3. Tilsæt hamburgerryg ternene og karry og sauter i 1 minut.
  4. Striml savojkålen og skær æblet i tynde både. Kom kålen og æblet i retten med resten af bouillonen. Krydr med salt og peber og lad den simre i cirka 10 minutter.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

Kilde: Hjemmets madsider
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*