Savojkålsgryde med hamburgerryg » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Savojkålsgryde med hamburgerryg

Savojkålsgryde med hamborgryg

Nem og velsmagende aftensmad, hvor der kan bruges forskellige kåltyper i stedet for savojkål som for eksempel hvidkål eller spidskål.
  • 120 g fersk hamburgerryg
  • 100 g løg
  • 1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
  • 2 tsk karry
  • 200 g savojkål
  • 1 æble
  • salt & peber

Skær løget ud i små tern og hamburgerryggen i lidt grovere tern.

Kom det hakkede løg i en gryde med lidt af bouillonen og sauter, til det er blødt.

Tilsæt hamburgerryg ternene og karry og sauter i 1 minut.

Striml savojkålen og skær æblet i tynde både. Kom kålen og æblet i retten med resten af bouillonen.

Krydr med salt og peber og lad den simre i cirka 10 minutter.

Kilde: Hjemmets madsider
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply