Røget makrel med radisesalat

Røget makrel med radisesalat

Salaten passer fint til andre typer af røget fisk.

  • 120 g røget makrel

Radisesalat

  • 100 g radiser
  • 1 æble
  • bredbladet persille
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • groft salt & peber

Tilbehør

  • 30 g rugbrød

Skær radiserne i skiver på skrå, skær æblet i tynde både og pil blade af persillen. Bland det hele sammen til en salat. Kom olie og citronsaft over salaten og krydr den med groft salt og peber. Fjern skind og ben fra makrellen og del den i mindre stykker.

Anret den røgede fisk med salaten og server rugbrød til.

TIPS

Fisken kan eventuelt pakkes ind i sølvpapir og lunes i ovnen eller på en havegrill.

Opskriften er fra Spis dig sund Fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*