Rispapirruller med rejer

• ca 40 g rispapir (75 g udblødte)
• 50 g forårsløg
• 50 g rød peberfrugt
• 50 g gulerod
• 50 g agurk
• ½ avokado i skiver
• thaibasilikum
• koriander

• 120 g pillede kæmperejer
• 30 g hoisinsauce

Udblød rispapiret kort i vand, så det er blevet blødt. Læg det på et skærebræt. Striml alle grønsagerne helt fint. Fordel grønsagerne og krydderurterne på og læg rejerne i midten. Rul rispapiret sammen om fyldet. Lad rullerne hvile lidt, inden de skæres over. Server rullerne med hoisinsauce til at dyppe dem i.

TIP Server de grønsager, der ikke kan være i rullerne, som tilbehør sammen med rullerne.

Kalorier: 402 KCAL
Protein: 35 g.
Kulhydrat: 46 g.
Fedt: 20 g.
Kostfibre: 4 g.

Retten er fra Kogebogen Supersund Fastfood.

Opskriften er udgivet på vaegtkonsulenterne.dk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*