• ca 40 g rispapir (75 g udblødte)
• 50 g forårsløg
• 50 g rød peberfrugt
• 50 g gulerod
• 50 g agurk
• ½ avokado i skiver
• thaibasilikum
• koriander
• 120 g pillede kæmperejer
• 30 g hoisinsauce
Udblød rispapiret kort i vand, så det er blevet blødt. Læg det på et skærebræt. Striml alle grønsagerne helt fint. Fordel grønsagerne og krydderurterne på og læg rejerne i midten. Rul rispapiret sammen om fyldet. Lad rullerne hvile lidt, inden de skæres over. Server rullerne med hoisinsauce til at dyppe dem i.
TIP Server de grønsager, der ikke kan være i rullerne, som tilbehør sammen med rullerne.
Kalorier: 402 KCAL
Protein: 35 g.
Kulhydrat: 46 g.
Fedt: 20 g.
Kostfibre: 4 g.
Retten er fra Kogebogen Supersund Fastfood.
Opskriften er udgivet på vaegtkonsulenterne.dk