Pandekager på den sunde måde

Af: Jesper Glyrskov & Lars Ranek

Pandekager på den sunde måde

Ingredienser:
100 g rød peberfrugt
1 lille, rød chili
20 g forårsløg
1 æg
10 g mel
1 dl minimælk
salt & peber
10 g fedtstof til stegning
60 g parmaskinke
25 g yoghurt, drænet
purløg
peberfrugt til pynt

 

  1. Hak peberfrugt, chili og forårsløg helt fint.
  2. Kom æg, mel og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Kom grønsagerne i blandingen og krydr med salt og peber.
  3. Varm en lille pande op med fedtstoffet. Steg dejen i klatter, til de er gyldne og gennemstegte.
  4. Spred parmaskinke ud på et stykke bagepapir, der ligger på bagepladen. Steg den i en varm ovn ved 225 grader, til den er gylden og helt sprød.
  5. Kom en klat yoghurt på pandekagerne og læg den sprøde parmaskinke over. Pynt med purløg og peberfrugt og server.

Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger 

Kalorier 438 kcal
Protein 32 g 29 %
Kulhydrat 23 g 21 %
Fedt 25 g 50 %
Kostfibre 3 g

Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 05. DEC. 2014

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*