Pandestegt tomatpizza

Pandestegt tomatpizza

1 æg
75 g DDV yoghurt 7%
30 g lyst brød
salt og peber
1 tsk DDV plante 70
150 g tomater (skiver)
75 g ost (maks. 20+, revet)
frisk timian
evt. grøn salat

Kom æg, yoghurt og brød i en minihakker og kør det sammen til en slags dej. Krydr med salt og peber.

Hæld dejen på en varm pande med fedtstof og steg pizzabunden gylden på begge sider.

Læg herefter tomaterne ovenpå og drys med timian.

Sæt panden i en 200 grader varm ovn og bag pizzaen, til osten er smeltet og gylden.

Velbekomme!

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Opskriften er sakset fra Hjemmet

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*