Pandekager med Rodfrugter

Pandekager med rodfrugter

En god og mættende frokostret.
300 g fintrevne rodfrugter, f.eks. selleri, gulerod, jordskok og pastinak
lidt salt
2 æg
finthakkede krydderurter, f.eks. persille
peber
eventuelt 3 tsk mel

1 tsk olivenolie

30 g brød
eventuelt en grøn salat

Rodfrugterne rives fint, lægges i en si og saltes let. Lad det stå i 15 minutter. Pres al væden fra og bland rodfrugterne med æg, krydderurter og peber. Tilsæt eventuelt mel, hvis grønsagsmassen er for våd.

Smør et stykke bagepapir med olivenolie og læg grønsagsmassen på papiret i flade, små pandekager eller i én stor. Bages i en ovn i ca 20 minutter ved 200°, eller til de er gyldne.

Serveres med et stykke brød til og eventuelt en grøn salat.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*