Fiskesuppe med jordskok

Fiskesuppe med jordskok

Denne fiskesuppe ser rigtig flot ud og egner sig fint som gæstemad. Den kan eventuelt deles til
2 personer som forret, og så kan der serveres en hovedret med 85 g kød og 175 g grønsager.

120 g torsk eller anden hvid fisk
50 g blåmuslinger (vægt uden skal)

125 g jordskok
25 g skalotteløg
50 g selleri
50 g gulerod
4 dl vand
3 tsk fiskebouillon
1 lille bundt dild
1 fed hvidløg
lidt safran (kan erstattes af gurkemeje)
salt & peber

eventuelt 25 g DDV yoghurt
dildkviste

Skær grønsagerne i bittesmå tern og kog dem møre i vand tilsat bouillon, dild, hvidløg og safran. Kog stænglerne af dilden med (fjernes efter kogning).

Skær torsken i store tern og damp dem og muslingerne hver for sig. Fisk og muslinger lægges i suppen, der smages til og eventuelt rundes af med en klat DDV yoghurt. Pynt med friske dildkviste.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*