Nem bagt tomatsuppe

Nem bagt tomatsuppe

Tomatsuppe er en rigtig klassiker. Her er det bare måden, den er lavet på, der er lidt anderledes. Ved at bage grønsagerne, trækkes der rigtig meget sødme og smag frem i dem. Suppen kan også blendes, men det ser jo flot ud, når grønsagerne ligger hele i suppen.

200 g gode tomater
75 g rødløg i både
100 g rød peberfrugt
1 rød chilipeber (kan udelades)
2 fed hvidløg
balsamicoeddike
timiankviste

2 dl bouillon
salt & peber

Skær alle grønsagerne groft ud, læg dem i et ovnfast fad og stænk balsamicoeddike og timian over. Bag ved 200° i 45 minutter.

De bagte grønsager lægges i en dyb tallerken og overhældes med kogende bouillon. Krydr med salt og peber.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*