60 g groft pitabrød
½ dåse hakkede tomater
oregano
hvidløgssalt & peber
tynde skiver af løg, tomat, peberfrugt,
champignon & jalapenos
75 g revet, mager skæreost (max 20+)
25 g revet, fed skæreost (max 45+)
Del pitabrødet midt over til to pizzabunde. Læg dem med krummen nedad. Hæld de hakkede tomater op i et dørslag, tryk væden fra og kom dem i en skål . Bland oregano, hvidløgssalt og peber i og fordel massen på de to bunde. Læg tynde skiver af grønsagerne ovenpå.
Riv ostene og bland dem. Fordel halvdelen på hver pitabund og drys mere oregano på til sidst. Bag dem i en varm ovn ved 200º i ca 10–15 minutter. Lad dem afkøle og pak dem herefter ind i madpapir eller film og opbevar dem køligt, indtil de skal spises .
Tips
Bag pizzaer af en hel pakke pitabrød på én gang og kom resten i fryseren.
Opskriften er fra Spis dig slank i frokostpausen