Minipizza med oksespegepølse

Minipizza med oksespegepølse

Små pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som bund. Fyldet kan varieres i det uendelige med andre typer af grønsager. Prøv for eksempel med artiskokker og champignoner.

1 pitabrød (60 g)
50 g tomatpuré
100 g rød peberfrugt
1 lille løg
25 g fed, revet ost
40 g DDV oksespegepølse

rucolasalat
tomater

Flæk pitabrødet og smør tomatpuré på de 2 halvdele. Læg strimler af peberfrugt og skiver af løg på. Drys den revne ost over og top med skiver af pølsen. Bag pizzaerne i en 200° varm ovn på risten, til de er gyldne, og til osten er smeltet.

Kom frisk rucolasalat på pizzaerne og server tomater til.

TIPS
De to pizzadele kan klappes sammen og spises som en sandwich.

Opskriften er fra DDV’s nyeste bog Spis dig sund med kød.

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*