Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
1 æg
10 g DDV yoghurt 7%
30 g mel
10 g DDV skummetmælkspulver
½ tsk bagepulver
2 tsk multisød
lidt vaniljekorn
1 æble (revet)
10 g DDV plante 70
Nøddecreme:
10 g hasselnøddeflager
40 g DDV yoghurt 7%
multisød
vaniljekorn
- Pisk æg og yoghurt sammen.
- Bland mel, skummetmælkspulver, bagepulver, multisød og vaniljekorn og rør det i æggemassen sammen med æblet.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Smelt fedtstoffet på en pande. Fordel dejen til små pandekager og steg dem på begge sider.
- Rist nøddeflagerne hurtigt på en varm pande.
- Smag yoghurten til med multisød og vanilje og vend nødderne i.
- Servér nøddecremen til de varme pandekager.
Kalorier 471 kcal
Protein 19 g (16%)
Kulhydrat 45 g (45%)
Fedt 23 g (39%)
Kostfibre 4 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.
Opskriften blev udgivet på hjemmet.dk – 05. APR. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]