Lakseruller med urter og citrondressing

Af: Vægtkonsulenterne

lakseruller med urter og citrondressing

Lækker frokostret eller forret.

Ingredienser:
80 g røget laks (skiver)
100 g grønne eller hvide asparges
30 g fuldkornsrugbrød (ristet)
Krydderurtefyld:
1 håndfuld krydderurter (f.eks. dild, citronmelisse, bredbladet persille, purløg)
1 gulerod (stænger)
et par radiser (kvarte)

Citrondressing:

10 g løg (finthakket)
50 g DDV-yoghurt (7%)
1 tsk citronsaft
½ tsk dijonsennep
salt og friskkværnet peber

  1. Fordél lakseskiverne fladt ud på et spækbræt eller på et stykke madpapir.
  2. Pluk eller klip krydderurterne og bland dem med gulerødder og radiser i en skål.
  3. Fordél blandingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring fyldet
  4. Bland løget med yoghurt, citronsaft, sennep, salt og peber. Kog aspargesene i få min. i letsaltet vand.
  5. Servér lakserullerne med citrondressing, asparges og brød som tilbehør.

Kalorier 311 kcal
Protein 25 g 32%
Kulhydrat 24 g 35%
Fedt 11 g 33%
Kostfibre 7 g

Udgivet af hjemmet.dk – 23. MAJ. 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*