Af: Vægtkonsulenterne
Lækker frokostret eller forret.
Ingredienser:
80 g røget laks (skiver)
100 g grønne eller hvide asparges
30 g fuldkornsrugbrød (ristet)
Krydderurtefyld:
1 håndfuld krydderurter (f.eks. dild, citronmelisse, bredbladet persille, purløg)
1 gulerod (stænger)
et par radiser (kvarte)
Citrondressing:
10 g løg (finthakket)
50 g DDV-yoghurt (7%)
1 tsk citronsaft
½ tsk dijonsennep
salt og friskkværnet peber
- Fordél lakseskiverne fladt ud på et spækbræt eller på et stykke madpapir.
- Pluk eller klip krydderurterne og bland dem med gulerødder og radiser i en skål.
- Fordél blandingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring fyldet
- Bland løget med yoghurt, citronsaft, sennep, salt og peber. Kog aspargesene i få min. i letsaltet vand.
- Servér lakserullerne med citrondressing, asparges og brød som tilbehør.
Kalorier 311 kcal
Protein 25 g 32%
Kulhydrat 24 g 35%
Fedt 11 g 33%
Kostfibre 7 g
Udgivet af hjemmet.dk – 23. MAJ. 2014
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]