Af: Vægtkonsulenterne
Blandingen af lakrids og bær er superlækker.
(1 person)
Ingredienser
1 æggehvide (pasteuriseret)
1 spsk Åblomst-multisød
½ blad husblas
1-2 tsk lakridspulver
100 g DDV-yoghurt (7%)
100 g hindbær
citronmelisse
- Pisk æggehviden stiv med multisød. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Knug vandet af og smelt forsigtigt husblassen.
- Rør lakridspulver og yoghurt sammen. Tilsæt smeltet husblas og vend æggehviden i til sidst.
- Hæld moussen i et serveringsglas og sæt den på køl. Servér lakridsmoussen med friske bær og pynt med citronmelisse.
Kalorier 193 kcal
Protein 12 g 25%
Kulhydrat 16 g 36%
Fedt 8 g 39%
Kostfibre 4 g
Opskriften blev udgivet af hjemmet.dk, 21. MAR. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]