Hvidløgssuppe med revet ost

  • 50 g revet ost (max 45+)
  • 75 g finthakket løg
  • 2½ dl skummetmælk
  • 2½ dl hønsebouillon
  • 6 tsk maizenamel
  • ½ spsk citronsaft
  • ½ tsk oregano
  • lidt muskat
  • 3 fed hvidløg
  • salt og peber

Svits løgene møre i lidt af bouillonen og tilsæt hvidløgene efter et par minutter. Tilsæt resten af bouillonen og mælken. Lad suppen koge i ca 20 minutter.

Jævnes med maizenamelet og koges igennem. Blend herefter suppen og si den. Kog igen suppen op og tilsæt citronsaft, oregano, muskat og osten.

Koges et par minutter, hvorefter den smages til med salt og peber. Serveres straks.

Kostdagbog

  • 7½ ekstra (bouillon og maizenamel)
  • 2/4 mælkegruppe 1
  • Obs – diabetikere må kun få fed ost om morgenen

Opskriften er fra Spis dig slank 3 (side 49)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*