Skøn efterårsfrokost, der serveres med en grøn salat til.
150 g blandede svampe
150 g hokaido
1 tsk olie
50 g finthakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
lidt frisk eller tørret timian
75 g kogt pasta
63 g DDV yoghurt
50 g parmesanost (max 45+)
salt & peber
3 tsk rasp
grøn salat
Varm ovnen op til 200°. Skær svampe og hokaido i mindre stykker. Varm en pande op og kom olie på. Steg grønsagerne i 5 minutter med skalotteløg, hvidløg og timian.
I en skål blandes de stegte grønsager med pasta, yoghurt og halvdelen af parmesan-osten. Krydr med salt og peber.
Kom det hele i et ovnfast fad. Drys med rasp og den anden halvdel af parmesanosten. Bages i ovnen, til overfladen er sprød og gylden i ca 20 minutter ved 200°.
Serveres med en grøn salat.