Æble-løg remoulade
- 15 g mayonnaise
- 25 g DDV yoghurt
- 1 spsk vineddike
- 2 tsk karry
- 1 tsk sennepspulver
- salt & peber
- 1 æble
- 25 g skalotteløg
- 2 syltede agurker
Klassisk remoulade
- 15 g mayonnaise
- 1 tsk sennep
- 2 tsk karry
- salt & peber
- 1 spsk kapers
- 1 spsk hakkede cornichoner
Start med at røre de våde ting sammen til en dressing. Smag derefter dressingen til med de tørrede krydderier.
Hak de øvrige ingredienser helt fint og vend dem i dressingen.
Så er der en lækker remoulade til pålæg og sandwich.
TIP:
Prøv at lave flere variationer med anden frugt, peberrod og krydderurter.
Opskriften er fra kogebogen ‘Supersund Fastfood’.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]