- en lille svinekam
- 100 g rødkål
- 50 g sukkerfri asier
- 50 g rødbeder
Svampesauce
- 150 g champignon
- 1-2 dl andebouillon
- 3 tsk mel
- kulør
- 50 g DDV Yoghurt
- salt & peber
- 1 tsk DDV Plante 70 til stegning
Steg svinekammen efter anvisningen på pakken. Skær herefter svær og synligt fedt fra stegen. Skær den i fine, tynde skiver og vej 170 g af.
Varm rødkålen i en gryde. Snit asier og rødbeder fint og kom dem op i en lille skål.
Varm fedtstoffet op i en gryde og svits champignon. Hæld bouillon ved og lad det simre lidt. Jævn med mel, tilsæt lidt kulør og vend yoghurt i. Smag saucen til med salt og peber.
Anret stegskiverne på en tallerken sammen med varm rødkål og svampesauce. Server asie/rødbedeblandingen til.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]