Helstegt svinekam med rødkål & svampesauce

Helstegt svinekam med rødkål og svampesauce

  • en lille svinekam
  • 100 g rødkål
  • 50 g sukkerfri asier
  • 50 g rødbeder

Svampesauce

  • 150 g champignon
  • 1-2 dl andebouillon
  • 3 tsk mel
  • kulør
  • 50 g DDV Yoghurt
  • salt & peber
  • 1 tsk DDV Plante 70 til stegning

Steg svinekammen efter anvisningen på pakken. Skær herefter svær og synligt fedt fra stegen. Skær den i fine, tynde skiver og vej 170 g af.

Varm rødkålen i en gryde. Snit asier og rødbeder fint og kom dem op i en lille skål.

Varm fedtstoffet op i en gryde og svits champignon. Hæld bouillon ved og lad det simre lidt. Jævn med mel, tilsæt lidt kulør og vend yoghurt i. Smag saucen til med salt og peber.

Anret stegskiverne på en tallerken sammen med varm rødkål og svampesauce. Server asie/rødbedeblandingen til.

 

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*