50 g porre
50 g gulerod
50 g rød peber
100 g champignoner
1 tsk. DDV plante 70 til stegning
170 g gullaschkød
3 tsk. paprika
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk. pulver)
3 tsk. tomatkoncentrat
1 laurbærblad
Salt og peber
Evt. 75 g kogt ris
30 g DDV yoghurt 7%
Persille
Ordn grønsagerne og skær dem i passende stykker. Varm en gryde op med fedtstoffet og start med at stege kødet, til det lige har taget farve. Tag kødet op, kom alle grønsagerne i gryden og svits et par min.
Drys paprika over og kom kødet tilbage i gryden sammen med bouillon, tomatkoncentrat og laurbærblad. Lad retten simre i ca. 40 min., kødet skal være mørt. Smag til med salt og peber. Server evt. med kogt ris til.
Kom kold yoghurt på retten og drys med hakket persille.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter