- 200 g gulerødder
- 100 g løg
- ½ l hønsebouillon
- 1-2 laurbærblade
- ½ spsk rosmarin
- 5 hvide peberkorn
- persillestilke
- ½ dl økologisk skummetmælk
- ½ spsk maizenamel
- 1 1/4 dl appelsinjuice (friskpresset)
- ½ tsk muskatnød
- salt og peber
- persille (frisk hakket)
Bind en krydderpose af et papir-tefilter med laurbærblade, rosmarin, peberkorn og persillestilke.
Kog gulerødderne og løgene med denne blanding i ca 30 minutter med 2½ dl bouillon. Fjern krydderposen og purér suppen i en blender eller igennem en sigte, og tilsæt resten af bouillonen. Rør en jævning af skummetmælken og maizena og pisk den i suppen. Den bliver herefter lidt tykkere.
Tilsæt appelsinjuice, muskatnød og salt og peber. Smages til og serveres med klippet persille.
NB! Smager vidunderligt og er nem at lave!
Kilde: Spis dig slank 2
Mine beregninger til kostdagbog:
- 100 g begrænset grøntsag (løg)
- 4½ ekstra (½ l hønsebouillon og 1½ tsk maizenamel)
- 1 frugt (appelsinjuice)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]