Grillet kalvelever med sprøde gulerødder

Af: Vægtkonsulenterne

Grillet kalvelever med sprøde gulerødder

Kalveleveren får et italiensk touch med den lækre gremolata.

Ingredienser:

170 g kalvelever (i skiver)
1 tsk olie til pensling
salt
peber
Gremolata:
10 g DDV plante 70
skal af ¼ citron (økologisk)
1 kvist persille (hakket)
½ fed hvidløg (presset)
salt
peber
200 g nye gulerødder (flækket på langs)
1 tsk olie til pensling
groft salt

  1. Pensl kødet med olie og krydr med salt og peber. Grill det nogle minutter på hver side på en varm grill, til saften pibler op. Leveren må gerne være let lyserød indeni.
  2. Mos fedtstoffet sammen med citronskal, persille og hvidløg. Bland alle ingredienserne sammen. Krydr gremolataen med salt og peber og sæt den på køl.
  3. Bland olie og salt sammen og pensl gulerødderne med blandingen. Grill dem, til de er sprøde på begge sider.
  4. Anret de grillede leverskiver og gulerødder med gremolataen og servér.

Kalorier 429 kcal
Protein 34 g 31 %
Kulhydrat 25 g 22 %
Fedt 23 g 47 %
Kostfibre 5 g

Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*