Den populære klassiker kaldes også “Quiche Lorraine” og er nem at tilberede i en slankende udgave.
Ingredienser
Bund:
30 g mel
30 g mayonnaise (kalorielet)
salt og peber
Fyld:
1 æg
20 g røget skinke (små tern)
40 g revet ost (maks. 20+)
50 g DDV-yoghurt (7%)
salt og peber
lidt muskatnød (revet)
- Bland mel og mayonnaise sammen i en lille skål og tilsæt lidt salt og peber. Spred dejen ud i en lille tærteform og bag den ved 200 grader i 15–20 min., til den er sprød.
- Rør alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål. Krydr med salt, peber og muskatnød og kom fyldet oven på den forbagte tærtebund.
- Bag tærten færdig ved 200 grader i 10-15 min., til fyldet føles fast.
- Servér tærten med en tomatsalat med rå, hakkede løg og balsamicoeddike.
Find flere kalorielette opskrifter i Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger
Kalorier 499 kcal
Protein 30 g 24%
Kulhydrat 27 g 22%
Fedt 30 g 54%
Kostfibre 1 g
Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 25. OKT. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]