Cremet hokaidosuppe

 

Cremet hokaidosuppe

Server eventuelt en halv portion af suppen som forret eller suppler den med kikærter og server den som middagsmåltid.

50 g løg eller porre (kun den lyse del)
50 g pastinak eller knoldselleri
50 g gulerod
200 g hokaido eller butternutsquash
eventuelt en skive frisk ingefær
4 dl vand
3 tsk hønsebouillonpulver
63 g DDV yoghurt 7%
salt & peber
lidt spidskommen
saft af 1⁄2 citron
frisk timian

spidskommenfrø

Skær alle grønsagerne ud i tern og kog dem helt møre i vand tilsat bouillon. Blend suppen med DDV yoghurt og smag til med krydderier, citronsaft og timian. Kom det tilbage i gryden og varm suppen igennem.

Drys med ristede spidskommenfrø ved servering.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*