Ingredienser:
125 g ananas + 2 spsk saft (usødet fra dåse)
150 g ylette, ymer eller yoghurt (0,1-1,5 % fedt)
evt. sødemiddel
30 g cornflakes
Evt. 30 g brød
1-2 tsk marmelade
Kaffe eller te
Fremgangsmåde:
Skær ananasskiverne i fine små stykker. Hæld surmælksproduktet i en skål. Kom ananassaft oven på, rør lidt rundt og smag evt til med lidt sødemiddel. Kom ananasstykkerne i og drys cornflakes på.
Hertil kan spises 30 g brød med marmelade – eller man kan gemme sit brød til om middagen.
TIPS:
Frugten kan varieres efter smag.
Beregninger til kostdagbog:
1½ kryds i mælk
1 kryds i frugt
1 portion morgenmadsprodukt
evt. 30 g brød
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]