Af: Vægtkonsulenterne
(1 person)
Ingredienser:
170 g laksesteak
salt og peber
200 g squash
½ fed hvidløg
1 tsk olie til stegning
saft af ¼ citron
25 g DDV-yoghurt, 7 %
1 spsk krydderurter
lidt citronskal
lidt blandet babysalat eller spinat
- Krydr laksen med salt og peber. Læg den på grillen og steg den, til den har et flot grillmønster på begge sider.
- Skær squashen i stave og hak hvidløget.
- Varm olien op på en pande og svits squashen i nogle min. Tilsæt hvidløg og citronsaft og krydr med salt og peber.
- Rør yoghurt, krydderurter og citronskal sammen til en dressing og krydr med salt og peber.
- Servér den grillede laks med salat, squashblanding og dressing.
Kalorier 373 kcal
Protein 42 g 45%.
Kulhydrat 5 g 7%.
Fedt 20 g 47%
Kostfibre 3 g
Udgivet af hjemmet.dk, 27. JUN. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]