Af: Vægtkonsulenterne
(1 person)
Ingredienser
140 g vildt (f.eks. hjort, fasan, rådyr, hakket)
100 g kogt kartoffel
10 g mayonnaise
50 g løg (revet)
2 tsk tørret timian
4 stødte enebær
½ tsk stødt allehånde
10 g mel
20 g valnødder (grofthakkede)
salt og peber
10 g DDV-plante70 (til formen)
30 g parmaskinke (uden fedtkant)
Marineret græskar:
150 g hokkaido-græskar
5 g nøddeolie
1 spsk lys balsamicoeddike
1 bundt persille
- Kom det hakkede kød i en skål. Riv den kolde, kogte kartoffel i og bland med mayonnaise, løg, krydderier, mel og valnødder. Krydr med salt og peber.
- Smør en form med fedtstoffet og anret parmaskinken som for. Kom farsen i og fold skinken over pateen. Bag pateen ved 180 grader i ca. 50 min.
- Lad den afkøle lidt, inden den vendes ud og skæres i skiver.
- Del, udkern og skræl græskarret. Skær det herefter i tern og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min., så de er al dente. Hæld vandet fra, kom olie og balsamicoeddike på og pynt med persilleblade.
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Sund & Slank året rundt – Middage”.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]