Af: Vægtkonsulenterne
Til morgenmad kan du nyde mexicanske brunchæg. Måltidet er rigt på proteiner, og vil derfor holde dig mæt til langt op af dagen.
Ingredienser
50 g rødløg
50 g rød peberfrugt
100 g tomater (evt. dåse)
1 lille rød chili
5 g oliesaltpeber
1 æg
25 g reven ost, max 45+
30 g brød
- Hak løg, peberfrugt, tomater og chili i grove tern.
- Svits først løgene et par minutter i varm olie og tilsat så de øvrige grøntsager.
- Lad simre i ca. 15 minutter. Krydr med salt og peber.
- Hæld i en ildfast form og slå ægget ud oven på retten. Læg låg på et par minutter.
- Drys ost på og læg låg pa igen, til osten er smeltet.
- Server rygende varm med godt brød til.
TIP: Retten egner sig også godt til en gæstebrunch. Gang op og brug en stor pande.
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – lækker mad til weekenden – 22. august 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]