Mexicanske brunchæg

Af: Vægtkonsulenterne

Find opskriften på mexicanske brunchæg her

Til morgenmad kan du nyde mexicanske brunchæg.  Måltidet er rigt på proteiner, og vil derfor holde dig mæt til langt op af dagen.

Ingredienser

50 g rødløg
50 g rød peberfrugt
100 g tomater (evt. dåse)
1 lille rød chili
5 g oliesaltpeber
1 æg
25 g reven ost, max 45+
30 g brød

  • Hak løg, peberfrugt, tomater og chili i grove tern.
  • Svits først løgene et par minutter i varm olie og tilsat så de øvrige grøntsager.
  • Lad simre i ca. 15 minutter. Krydr med salt og peber.
  • Hæld i en ildfast form og slå ægget ud oven på retten. Læg låg på et par minutter.
  • Drys ost på og læg låg pa igen, til osten er smeltet.
  • Server rygende varm med godt brød til.

TIP: Retten egner sig også godt til en gæstebrunch. Gang op og brug en stor pande.

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – lækker mad til weekenden – 22. august 2014

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*