Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
1 æg
3 æggehvider (pasteuriserede)
30 g skyr
lidt salt
5 g parmesan
40 g peberfrugt
100 g tomat
basilikum
30 g fuldkornsrugbrød
5 g smør til brødet
1 dl skummetmælk
Pisk ægget sammen med æggehviden, skyr og lidt salt. Varm en stor non-stick pande op, hæld æggemassen på og sluk for blusset. Drys halvdelen af den revne parmesanost på pandekagen og lad den sætte sig.
Snit peberfrugten fint og skær tomaten i store tern. Vend grøntsagerne sammen med basilikum. Vend pandekagen over på bagepapir og rul den sammen omkring grøntsagerne.
Pynt med basilikum og resten af den revne ost.
Servér med rugbrød med smør.
Fyld et krus halvt op med stærk kaffe og hæld kogende mælk i. Pisk lidt af mælken skummende og top kaffen op med mælkeskum.
Opskriften er fra bogen ‘Low Carb vol. 2’.
Udgivet på vaegtkonsulenterne.dk – 09. januar 2014 (En dag på Low Carb)