75 g forårsløg
75 g grøn peberfrugt
75 g bladselleri
1 lille rød chili (Frisk)
10 g olie til stegning
200 g tilberedte belugalinser
1 ½ spsk frisk koriander
1 ½ spsk bredbladet persille
2 spsk balsamicoeddike
salt & peber
Sådan gør du
- Skær alle grøntsagerne i fine tern og hak chilien meget fint.
- Varm en pande op med olie. Steg grønsagerne og chilien kort og hæld dem over i en skål.
- Bland de tilberedte belugalinser sammen med grønsagerne. Tilsæt de hakkede krydderurter.
- Krydr med salt, peber og balsamicoeddike.
Tip
Linserne gør salaten til et helt måltid. Halvér portionen af linserne og server salaten med f.eks. 85 g fjerkræ til.
Opskriften er fra bogen ‘Supersund Salater’
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk – 02. december 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]