Af: Vægtkonsulenterne (DDV)
Ingredienser
80 g varmrøget laks (stykker)
50 g DDV yoghurt 7 %
2 tsk peberrod (fintrevet)
½ tsk havsalt
1 bundt brøndkarse (groft hakket)
10 g soltørrede tomater (groft hakket)
60 g groft sandwichbrød (2 skiver)
peberfrugt (ringe)
hjertesalat (snittet)
- Bland forsigtigt laksen med yoghurt, peberrod og havsalt. Vend brøndkarse og soltørrede tomater i laksecremen.
- Fordel først laksecremen og dernæst peberfrugt og salat på det ene stykke brød og læg herefter det andet stykke brød ovenpå.
- Skær sandwichen ud i trekanter og anret dem på et fad med lidt salat.
Kalorier 460 kcal
Protein 29 g (25%)
Kulhydrat 38 g (36%)
Fedt 20 g (39%)
Kostfibre 6 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.
Udgivet af hjemmet.dk.-15. MAR. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]