Af: Vægtkonsulenterne (DDV)
Marineringen gør kyllingestykkerne møre og velsmagende.
Ingredienser
Marinade:
125 g DDV-yoghurt (7%)
2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk eddike
1 tsk ingefær (frisk)
10 g tandoori-krydderi (købes i større supermarkeder)
salt og peber
170 g kyllingefilet i stykker
Dressing:
10 g olie
1 tsk rødvinseddike
1 tsk dijonsennep
salt og peber
evt. lidt multisød
50 g løg (hakket)
150 g gulerødder (revne)
100 g kartofler (kogte, små tern)
- Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i marinaden. Lad det marinere i køleskabet i 12-24 timer, jo længere tid, jo mere mørt bliver kødet.
- Kom herefter kyllingestykkerne og marinaden over i et ovnfast fad og steg i ca. ½ time ved 200 grader. Yoghurten skiller ganske lidt, når den kommes i ovnen. Det betyder intet for smagen.
- Pres citronsaft over retten, når den er stegt færdig.
- Dressing: Pisk olie, eddike, sennep, salt, peber og evt. lidt multisød sammen. Vend løg, gulerødder og kartofler i dressingen og server til kyllingen.
Kalorier 588 kcal
Protein 49 g 34
Kulhydrat 48 g 32
Fedt 22 g 34
Kostfibre 8 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Udgivet af hjemmet.dk -13. SEP. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Det er vist det forkerte billede Hjemmet har brugt til deres opskrift. Det passer til Tandoori kylling og viser ikke kartoffel-gulerodssalaten 🙂
Birthe(Quote)