Lune æblepandekager

Af: Vægtkonsulenterne

Lune æblepandekager

Ingredienser

1 æg
10 g DDV yoghurt 7%
30 g mel
10 g DDV skummetmælkspulver
½ tsk bagepulver
2 tsk multisød
lidt vaniljekorn
1 æble (revet)
10 g DDV plante 70
Nøddecreme:
10 g hasselnøddeflager
40 g DDV yoghurt 7%
multisød
vaniljekorn

  1. Pisk æg og yoghurt sammen.
  2. Bland mel, skummetmælkspulver, bagepulver, multisød og vaniljekorn og rør det i æggemassen sammen med æblet.
  3. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Smelt fedtstoffet på en pande. Fordel dejen til små pandekager og steg dem på begge sider.
  5. Rist nøddeflagerne hurtigt på en varm pande.
  6. Smag yoghurten til med multisød og vanilje og vend nødderne i.
  7. Servér nøddecremen til de varme pandekager.

Kalorier 471 kcal
Protein 19 g (16%)
Kulhydrat 45 g (45%)
Fedt 23 g (39%)
Kostfibre 4 g

Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.

Opskriften blev udgivet på hjemmet.dk – 05. APR. 2013

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*