Af: Inge Kauffeldt (DDV)
Flotte, solskinsgule farver, der ser appetitligt ud med en frisk, grøn salat til.
Ingredienser
170 g svinemørbrad
1 tsk DDV plante 70 til stegning
50 g løg
150 g hokaido
1 appelsin
1 tsk spidskommen
salt & peber
- Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær skiver af mørbraden og bank dem lidt flade.
- Steg mørbradbøfferne brune på panden i fedtstoffet og læg dem i et ovnfast fad.
- Skær løg og hokaido i små tern og svits dem på panden i det fedtstof, der er tilbage. Steg grønsagerne i et par minutter, til de er blevet lidt bløde.
- Riv lidt af skallen af appelsinen og skær resten af skrællen af. Pres saften af halvdelen af appelsinen og kom saften på grønsagerne sammen med den revne skal.
- Læg grønsagsblandingen på de stegte mørbradbøffer og krydr med salt og peber samt lidt spidskommen. Skær den anden halvdel af appelsinen i skiver og læg dem over retten. Stil retten i en 200° varm ovn i cirka 20 minutter.
Udgivet på hjemmet.dk – 02. JAN. 2012
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]